Juniorer

Juniorer

Vi har et inkluderende, hyggelig og aktivt miljø med cirka 200 medlemmer i alderen 6 – 20 år. Her går det i trening og spill på banen i sesongen, og innendørs på Haug Golfsenter i vinterhalvåret. Vi har et godt og variert tilbud til nybegynnere, hobbygolfere og de som ønsker å satse seriøst på golf som konkurranseidrett.

I løpet av sesongen arrangerer vi sammenkomster i hagen, uhøytidelige 9-hulls turneringer og andre hyggelige aktiviteter som skaper samhold og vennskap.  

Golfcamper:
I 2022 vil vi arrangere to golfcamper -  uke 25 og 32 (4 dager med trening og golfspill fra kl. 10:00-15:00) som er åpen for de mellom 6 – 16 år, med eller uten golferfaring.  
Pris:
Kr. 950,- (uke 25 og 32). 
Kr. 1250,- inkluderer juniormedlemskap 

Juniortreninger:
Juniorgruppen i samarbeid med proshop arrangere treninger. I tillegg tilbyr vi Golflek for barn i alderen 5-7 år. Dette tilbudet er gratis. Påmelding og mer informasjontil treninger og Golflek finner du her

Vi i juniorgruppa ønsker å skape et godt, utbytterikt og trygt miljø for våre unge golfere. Til å hjelpe oss med dette er det fint hvis dere passer på følgende:

  1. Møt opp til trening til riktig tid og i godt humør
  2. Gi beskjed til treneren din hvis du en dag ikke kan komme på trening
  3. Møt alltid opp og i god tid til turneringer du har meldt deg på

Ønsker du å vite mer om oss så kontakt oss i juniorgruppa, en av trenerne/proene eller administrasjonen.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her