Medlemskap

Meld deg inn i Drøbak Golfklubb

Låneobligasjon - full spillerett
NB! Klubben har for tiden ingen låneobligasjoner i eie og for å få full spillerett når man er over 21 år må man eie en låneobligasjon. Annonser for dette finner du på www.drobakgolf.no/medlemskap/annonser. Når du har avtalt kjøp/overtagelse av en Låneobligasjon ta kontakt med administrasjonen på 64 98 96 50 eller mail dgk@drobakgolf.no for innmelding. Er det ingen annonser ta kontakt med administrasjonen på 64 98 96 50 eller mail dgk@drobakgolf.no for å legge deg inn på venteliste.

Bruk skjemaet under om du ønsker medlemskap i Drøbak Golfklubb. Felt merket med stjerne er obligatoriske. Fakturaen vil komme opp i din nettbank kort tid etter vi mottar innmeldingskjemaet.

Ønsker du ikke å betale en stor faktura en gang per år? Drøbak Golfklubb tilbyr nå også månedsbetaling*

Viktig:
Den som ikke senest 31. desember pr. post, e-post eller utmeldingskjema på hjemmesidene har sendt skriftlig søknad om utmelding av klubben eller søknad om overgang til annen kontingent-/avgiftsgruppe, vil det påfølgende år bli krevet for den gjeldende medlemskontingent/årsavgift som årsmøtet fastsetter. Klubbens medlemmer forplikter seg til å betale de vedtatte kontingenter og avgifter fastsatt på årsmøtet. Kategoriendring grunnet alder skjer automatisk.

*Gjennom vår samarbeidspartner på fakturahåndtering NorKred kan vi tilby månedsbetaling på kontingenten:
NorKred sender ut faktura på HELE årskontingenten med info om at dersom du ønsker å dele den i 6 rater tar du kontakt med de.
For de som tar kontakt krediterer NorKred fakturaen på HELE årskontingenten og utsteder 6 månedlige fakturaer – Det vil da tilkomme et fakturagebyr på hver faktura på kr. 20,-
 • Hvilken klubb?
  Vil du ha Drøbak Golfklubb som hjemmeklubb?
 • Sted:
  År:
 • Klikk på linkene for å lese bestemmelser og vilkår:

  - Bestemmelser for Drøbak golfklubb
  - Lover for Drøbak Golfklubb


  Vennligst kryss av under:
     Jeg har lest og godkjent vilkårene for medlemskap
 • Vennligst skriv inn tallrekken under med kun siffer:
  to  seks  tre  fire:
 • Når du sender inn skjemaet vil du motta en automatisk bekreftelse på epost på din innmelding. Om du ikke mottar en slik epost, vennligst ta kontakt med klubben.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her