Klubben

Vi har nå World Handicap System - WHS

Av: Heidi Beldring  |  Publisert: 2. mars 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Fra i dag blir handicap beregnet på en helt ny og annerledes metode sammenlignet med før. Se vedlegget og få svar på endel problemstillinger ved overgangen.

GolfBox
NGF kan informerer om at det per tid gjenstår noe oversetting og funksjonalitet i GolfBox. Dette vil bli forbedret fortløpende i tiden fremover.

Åpenbare feil i score
NGF har identifisert scorer (godkjent av markør) fra et sekstitalls spillere hvor spilleren feilaktig har registrert sin brutto score som sine Stableford poeng. Dette medfører naturlig nok at handicap spilt til beregnet i konverteringen er helt feil.
Slike scorer kan ikke endres/rettes og må bli slettet av klubben slik at spillerens nye beregnede handicap blir riktig. Andre runder som klubben identifiserer som åpenbare feilregistreringer slettes også. Runder registrert før 29. februar kan ikke endres/rettes og må dermed bli slettet.
Etter at en slik score er slettet kan det ta inntil et døgn før korrekt handicapberegning vises i GolfBox.

Viktig å vite
Rundt 3 millioner scorer fra rundt 150 000 spillere (inkl. tidligere medlemmer) er konvertert. Det er viktig å være klar over at datagrunnlaget for konverteringen er godkjente handicaptellende runder i tidsrommet 1. januar 2017 – 28. februar 2020.
Det vil si runder som spillere har registrert og som markør har godkjent. I tillegg kommer turneringsrunder gjennom GolfBox. Hver enkelt score er omregnet til det handicapet spilleren spilte til på disse runden.

Les også mer om WHS på NGFs hjemmesider her:
https://www.golfforbundet.no/spiller/golfregler-og-handicap/world-handicap-system/

De ny slopetabellene finner dere her: 
https://drobakgolf.no/banen/slopetabeller