Klubben

Da er grunnarbeidene for

Av: Jens Gilboe  |  Publisert: 26. november 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

garasjebygg ved proshop og veien/område ved utslag hull 1 i full gang.

Vi har nå fått igangsettingstillatelse fra kommunen for grunnarbeider til garasjebygget ved proshop og til veien fra Smieveien ned til utslag/tee hull 1. I tillegg til å etablere et område ovenfor tee 1 (der hvor den gamle "bua" sto) for en platting ment som en "vente- og starter plass" - Her gjøres det også klart til at vi på sikt kan sette opp en pergola lik den vi har i hagen eller lignende.

Dette vil med sikkerhet være med på å løfte helhetsinntrykket av banen og anlegget vårt! Samtidig som vi får et mye flottere og bedre bygg som også gir en mye enklere håndtering og oppbevaring av golfbiler og scootere. I tillegg lages det en bod i ene enden av garasjebygget som gir mulighet til å etablere flere bag og tralleplasser til utleie.


Her fjernes "bua" ... (foto: Cato Hansen)

Voll fjernet
... og her er meste parten av vollen hvor garasjebygget skal stå fjernet. (foto: DGK)


Se pdf vedlegg for illustrasjoner fra arkitekten, som vil gi et lite bilde av hvordan garasjebygg og overbygg range vil kunne sees ut. (Gjør oppmerksom på at dette ikke er endelige tegninger og dermed ikke endelige detaljer på utseende etc.).

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her