Klubben

Åpning av bane og anlegg?

Av: Jens Gilboe  |  Publisert: 26. april 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Etter banebefaringen mandag 2/5 er status på flere av greenene dessverre fortsatt ikke bra, og det ble det bestemt at vi ønsker å få inn ytterligere ekspert hjelp.

Dette gjennom Morten Eirik Engelsjord (som er professor i gress). Han vil, sammen med vår Banesjef Lars Eriksen, komme med en anbefaling til styret. Styret vil bruke dette til å komme med sin beslutning, før helgen, med en åpningsdato av banen - Følg med!

Etter banebefaringen mandag 25/4 er konklusjonen at banen ikke er klar for åpning i løpet av uke 17 som vi hadde håpet på. Det er dessverre fortsatt alt for dårlig gressvekst på flere av greenene våre.
Banemannskapene våre har aldri jobbet mer på bane og greener enn før denne sesongen. Utfordrende værforhold med lave nattetemperaturer og lite nedbør har gjort at vi ikke har klart å få greenene opp på ett nivå hvor åpning av banen er forsvarlig.
Det vil bli en ny befaring og vurdering mandag 2. mai – FØLG MED!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her