Klubben

Junior "Ryder cup" i Norge

Av: Ketil Steine  |  Publisert: 7. oktober 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

1. plass til Nora og 2. plass til Mikkel - GRATULERER

To av de lovende juniorspillerne i Drøbak Golfklubb – Nora Emilie Wiik-Hansen fra Drøbak, og Mikkel Bergum Johansen fra Fagerstrand - tok igjen gull og sølv i avslutningen av årets Narvesen Tour for juniorspillere fra hele Norge på Gamle Fredrikstad Golfklubbs bane i helgen:
 
-Årets Narvesen Tour ble rundet av med en lokal, norsk variant av «Ryder Cup» - med et blått og et rødt lag - og to inviterte deltakere fra Drøbak Golfklubb (DGK): Nora Emilie Wiik-Hansen (14) på blått lag, og Mikkel Bergum Johansen (13) på rødt lag, sier pressekontakten i DGK, J. Ketil Steine, og forteller at det var meget krevende forhold med opp mot 15 sekundmeter vind og tidvis regn: Lørdag spilte de 36 hull såkalt «foursome» i løpet av totalt åtte og en halv timer, og søndag individuelt spill over «bare» 18 hull: -Søndagens spill ble en thriller, hvor Nora lenge ledet de første ni hullene – en ledelse som ble «spist opp» på de siste ni hullene, hvor hun plutselig lå under, før hun igjen vant de to siste hullene , sier Steine og forteller at til slutt vant Nora og blått lag etter at hun avgjorde sin «flight» med den siste putt’n på hull 18. -Det var to slitne, men fornøyde DGK-spillere som vendte hjem etter hard konkurranse, avslutter han.

     


Bildetekst:
Nora Emilie Wiik-Hansen (14) fra Drøbak (tv) og Mikkel Bergum Johansen (13) fra Fagerstrand med premiene for henholdsvis 1. og 2. plass i de norske juniorenes «Ryder Cup» i helgen. (Foto: Privat/DGK)