Juniorer

Juniorgruppa informerer

Av: Heidi Beldring  |  Publisert: 7. april 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Golfsesongen 2022

Det er på tide å finne fram golfutstyr for å spille ute igjen.  Flere ivrige har benyttet seg av tilbudet om trening på Haug. Noen har vært på treningsleir i Spania. Noen har latt køllene hvile mens snø og is har dekket banen vår. April og påske står for døra og banen åpner så snart som mulig.
 
Jim og Christoffer vil lede juniortreningene som antakelig starter opp uken etter påske dersom forholdene tillater det. Treningstider er lagt ut på vår nettside https://drobakgolf.no/kurs/junior-trening
Det er trening i grupper som blir satt opp etter hvor mange som melder seg på. Det legges opp til at både erfarne og nye spiller på banen på onsdager på reserverte tider. Vi vil benytte en app «SPOND» der deltakerne må melde seg på i forkant. Spillere laster ned appen og trenere vil følge dem opp.
 
Vi håper alle som deltar på treningene også blir med på konkurranser. Vi har deltakere på Srixon-tour (Elite) og på Narvesen-Tour(bredde/rekrutt) og Stjernekamp (Rekrutt/ferdighet). Srixon-tour har krav til hcp og arrangeres over hele landet - https://www.golfbox.no/app_livescoring/tour/default.asp?language=1044#/customer/18/schedule/2022
Narvesen-Tour arrangerer aldersregulerte konkurranser i Innlandet, som er østlige del av østlandet for vår del. - https://www.golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/customer/878/schedule
Stjernekamp er en ferdighetskonkurranse som arrangeres lokalt og kunngjøres senere. Regler for turneringen finnes på www.norskgolf.no.
 
Spillere er selv ansvarlig for å melde seg på turneringer. DGK junior dekker startkontingent.  Vi dekker også reise(km) for spiller og inntil 1 voksen. Alternativ flyreise/overnatting på Srixon-tour. Foreldre må avtale samkjøring. Reiseregning må leveres innen 14 dager fra deltakelse.
 
Vi er fortsatt medlemmer i 3X-klubben som betyr at aktive(registrerte) juniorer kan spille medlemsbanene inntil 3 ganger gratis i løpet av sesongen. 3X-klubben arrangerer også en treningsleir på MarMenor i Spania i februar og en» Ryder-cup» turnering i slutten av sesongen.
 
Søndag 7.8. skal DGK arrangere Narvesenturnering. Opprinnelig byttet dato med Askim.
 
Helgen 10.og 11. september er DGK arrangør av en Srixonturnering for 13-15 år og en «Futurecamp» som er en talentsatsning fra Norges Golfforbund. Her vil vi trenge ekstra innsats/hjelp fra foreldre.
Vi har dialog med Sandra Nordaas som er under utdanning. Hun er engasjert av Norges Golfforbund for å jobbe med «Jentegolf», men har også stilt seg positiv til å bidra inn mot juniorene våre. Det vil vi komme tilbake til seinere.


Ta gjerne kontakt med en i juniorkomiteen om du har spørsmål til turneringer, treninger eller andre aktiviteter i juniorgruppa.
Juniorkomiteen består av følgende:
Leder:                 Jahn Thore Nerhus         jahnth@me.com
Medlem:             Odd Arne Johansen        odd01@live.no
Medlem:             Ståle Bondestad             stbondes@online.no
Medlem:             Henrik Wiik-Hansen       hwiikhansen@gmail.com
Medlem:             Noman Zia                     nomiezia@gmail.com


Headpro:             Jim McGowan               jim@online.no
Pro:                     Christoffer Arntsen        nordbroden@hotmail.com
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her