Klubben

Snart klart for ny sesong

Av: Admin  |  Publisert: 22. mars 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Snøen smelter, det er vår i lufta og vi er i full gang med forberedelsene til sesongen 2019. Vi gleder oss til å kunne ønske våre medlemmer og gamle og nye gjester velkommen til en ny sesong. Det er fortsatt noen uker til vi åpner, men det nærmer seg ...

Liten status fra oss som jobber med Banen:
Om vi starter fra da snøen kom, var det minimalt med frost i bakken. Dette har medført at vi ikke har hatt noen isdannelse på greener, men vi har dessverre også i år fått tråkk inne på greenene selv om vi setter opp tau.
Det har medført fotspor med dødt gress etter folk og hunder på en del greener, men dette er dessverre ikke noe nytt.
Det er forøvrig kun de vanlige områdene som stier/akebakker osv. som har fått isdekke/skader (range er som vanlig islagt). Det kan se ut som at  foregreener som har kommet fram ser ok ut, her pleier vi å ha en del snø-muggsopp, men det kan se ut som at dette er bedre enn forventet. Tee stedene er som vanlig med en del snø-muggsopp.
Fairwayer + ruff er så bløte pr i dag så dette vanskelig å gi noen status, så det kommer oppdatering på det til neste uke. Det ligger fortsatt noe snø rundt på banen, men sum er at så langt ser det positivt ut (det er bare 4 dager siden banene var helt hvit).