Klubben

Sandra fra Drøbak vant årets første golfturnering

Av: Ketil Steine  |  Publisert: 21. mai 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Sandra Nordaas (DGK) vant sin første turnering i år – i Garmin Norgescup på Larvik Golfklubbs bane helgen 15.-16. mai.

Philip Linberg Bondestad (DGK) kom på en hederlig 11.plass i herreklassen, som ble vunnet av Mats Ege fra Stavanger GK. Totalt deltok det 11 damer og 41 herrer i turneringen i Larvik.

Sandra tilbake fra USA
Dermed er Sandra fra Drøbak i gang på norsk golf-jord – etter at hun kom tilbake fra USA etter college og college-golf ved University of Arizona de siste årene. -Sandra markerte seg sterkt med sluttresultatet -5 i Larvik etter tre runder, sier DGKs pressekontakt, J. Ketil Steine, og forteller at dette er henholdsvis to og fem slag foran de to neste på resultatlisten.
 
Garmin Norgescup …
… er en nasjonal forbundsturnering for damer og herrer, som arrangeres i samarbeid mellom Norges Golfforbund (NGF) og golfklubbene. Deltagerne i Garmin Norgescup er primært spillere over junioralder, som ønsker å konkurrere på et høyt nasjonalt nivå, og spillere som ønsker å utvikle seg til å kunne ta steget opp til et høyere internasjonalt nivå. Turneringene teller på verdensrankingen for amatører. Turneringene i 2021 er åpne for amatører og profesjonelle født i 2005, eller tidligere, og som har gyldig medlemskap i golfklubb tilsluttet NGF eller annet nasjonalt golfforbund. Norgesmesterskapet og NM Match inngår i Garmin Norgescup.
 

Sandra Nordaas fra Drøbak Golfklubb (DGK) – til venstre på bildet - vant sin første turnering i år – i Garmin Norgescup på Larvik Golfklubbs bane sist helg. Herreklassen ble vunnet av Mats Ege fra Svanger GK (th). (Foto: Garmin Norgescup/NGF)