Klubben

Philip fra Drøbak vant golfturnering i Sandefjord

Av: Ketil Steine  |  Publisert: 1. juni 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Philip Linberg Bondestad (DGK) vant klassen U19 i Garmin Norgescup på Sandefjord GK sist helg. Fra før av har Philip en 6. og en 11.plass i årets turneringer i Garmin Norgescup.

Totalt deltok 77 lovende, unge spillere i denne klassen, hvorav 48 klarte den såkalte cut’n, og fikk spille finaledagen søndag 30.mai.

Mikkel Mikkel Bergum Johansen, også han fra DGK, kom på en hederlig 8.plass i klassen u15: -En flott plassering ettersom Mikkel er blant de yngste i denne klassen, sier DGKs pressekontakt, J. Ketil Steine, og forteller at U15-klassen samlet 15 deltakere, hvorav 9 klarte cut’n.

Philip og Mikkel var de eneste fra DGK som deltok i denne Garmin-runden.  -I midten av mai vant Sandra Nordaas fra DGK dameklassen i Garmin-runden på Larvik Golfklubbs bane, avslutter Steine.

Garmin Norgescup …
… er en nasjonal forbundsturnering for damer og herrer, som arrangeres i samarbeid mellom Norges Golfforbund (NGF) og golfklubbene. Deltagerne i Garmin Norgescup er primært spillere over junioralder, som ønsker å konkurrere på et høyt nasjonalt nivå, og spillere som ønsker å utvikle seg til å kunne ta steget opp til et høyere internasjonalt nivå. Turneringene teller på verdensrankingen for amatører. Turneringene i 2021 er åpne for amatører og profesjonelle født i 2005, eller tidligere, og som har gyldig medlemskap i golfklubb tilsluttet NGF eller annet nasjonalt golfforbund. Norgesmesterskapet og NM Match inngår i Garmin Norgescup.

Philip Linberg bondestad fra Drøbak vant helgens herreklasse U19 i Garmin Norgescup på Sandefjord Golfklubbs bane sist helg. (Foto: DGK)