Klubben

Gode plasseringer for Drøbaks golf-juniorer

Av: Ketil Steine  |  Publisert: 15. juni 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

To bronseplasser til DGK-juniorer sist lørdag: Nora Wiik-Hansen i klassen Jenter 15 og Lodin Mathias Femoen i klassen Gutter 19 – begge i Oppegård Golfklubbs turnering sist lørdag.

Søndagens runde i Narvesen Tour, her på DGKs bane, gikk ikke fullt så bra for Nora, som fikk en 6.plass på hjemmebane, mens Lodin Mathias Femoen repeterte med nok en 3.plass også i Drøbak.
 
-I lørdagens runde på Oppegård GKs bane, markerte også Fabian Peter Wessel fra DGK seg i Gutter 19-klassen, mens DGKs Gabriel Zia Gulbrandsen, Louie Mortimer Martinsen, Benjamin Wolnik-Thoresen og Mikkel Bergum Johansen, markerte seg i Gutter 15-klassen, sier DGKs pressekontakt, J. Ketil Steine, og forteller at 13 DGK-juniorer deltok i søndagens turnering på banen i Drøbak, som totalt samlet nesten 120 unge golftalenter fra den sørøstre delen av Viken: -Under søndagens turnering på DGKs bane markerte også Philip Linberg Bondestad og Fabian Peter Wessel seg i Gutter 19-klassen, mens DGKs Gabriel Zia Gulbrandsen, Louie Mortimer Martinsen, Thomas Gulbrandsen og Benjamin Wolnik-Thoresen samt Emil Gude Torp Isaksen markerte seg i Gutter 15.klassen og Mix 15. I tillegg deltok Mille Bugten Kvåle og Andrea Solbakken Aas i klassen Mix 12 - i denne klassen føres ikke resultater.
 
Narvesen Tour…
… er åpne klubbturneringer i golf for alle barn og juniorer, og arrangeres av golfklubbene i hver region. -Golfglede står i fokus på Narvesen Tour, og her kan alle barn delta, uavhengig av ferdighetsnivå og erfaring, sier Steine og forteller at jenter og gutter i alderen 6-19 år er velkomne til å delta på Narvesen Tour, uavhengig av tidligere turneringserfaring: -Turneringene er derfor inndelt i ulike klasser etter kjønn, alder og ferdighetsnivå, og det er ulike spilleformer og banelengder tilpasset klassene. For de minste lages det egne tilrettelagte baner over 6 eller 9 hull, med hull-lengder som er tilpasset barna, og for disse er det heller ikke noe fokus på regler og å gjøre alt riktig, men mer fokus på å ha det gøy. For de mer erfarne er Narvesen Tour en av møteplassene hvor spillere fra forskjellige klubber blir kjent med hverandre, konkurrerer mot hverandre og motiverer hverandre til å bli bedre golfspillere i et mestringsorientert miljø, avslutter DGKs pressekontakt, J. Ketil Steine.


Nora Wiik-Hansen fra DGK med sin 3.plass-premie fra Narvesen Tour på Oppegård Golfklubbs bane sist lørdag (Foto: Privat/DGK)
 

Lodin Mathias Femoen tok 3.plass i klassen Gutter 19 både i Oppegård og i Drøbak sist helg (Foto: Privat/DGK)
 

Gabriel Zia Gulbrandsen fra DGK med sin premie fra Narvesen Tour i Drøbak sist helg. (Foto: J. Ketil Steine/DGK)
 

DGK-junioren Louie Mortimer Martinsens bruttoresultat ga en 2.plass i G15 i Narvesen Tour i Drøbak sist søndag. (Foto: J. Ketil Steine/DGK)