Klubben

Flügger Andel

Av: Heidi Beldring  |  Publisert: 9. mars 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

20% rabatt til deg som medlem og 5% av kjøpet til klubben.

Flugger_andelen_blue
 
 

Kjære Drøbak Golfklubb,

Vårsesongen er offisielt i gang! Våren er tiden hvor vi igjen blir omringet av grønne plener og trær, og mange har prosjekter som står for tur. Enten medlemmene kribler etter å klargjøre uteplassen, eller har behov for forandring innendørs, har vi produktene og løsningene for dem. Og med Flügger Andelen medlemskapet får man selvsagt 20% rabatt og 5% bonus til klubben som alltid.
 
Flugger_Andelen_Mars_2022

La ekspertene hjelpe med farger

Usikker på hvilke farger og overflatebehandlinger man skal velge? Flügger Fargekonsulenter hjelper i prosessen med å transformere en bolig til det avslappende hjemmet det skal være. Kjenner du noen som kunne trengt hjelp til å navigere det enorme fargeutvalget? Da kan det være lurt å slå til nå ??
 
Les mer om tjenesten
 
*Tilbudet gjelder fra 09.03.-22.03.2022 og gir 30% rabatt på neste handel ved booking av en fargekonsultasjon. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter, og gjelder i utvalgte butikker: Ensjø, Fredrikstad, Ålesund, Forus, Strømmen, Grünerløkka, Tønsberg, Ski, Drammen, Høvik, Sandnes, Askim, Nordstrand, Asker, Trondheim, Larvik, Vinderen, Kongsvinger, Kongsberg, Bekkestua, Skøyen, Majorstua, Hønefoss, Skien, Fana, Minde, Åsane, Drotningsvik, Haugesund, Bislett, Hamar og Moss (Osloveien).
 
 

Flügger Andelen er et vinn-vinn konsept

Klubbens medlemmer, venner og familie får 20% rabatt på alt av maling, tapet og verktøy hos Flügger, mens 5% av beløpet går tilbake til klubben. 
 
 
 
Flugger_Andelen_Mars_20223

 

De beste hilsener fra Flügger Andelen
 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her