Klubben

Drøbak masters 2019

Av: Heidi Beldring  |  Publisert: 30. september 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi gratulerer Philip McGowan (Kl. A), Arna Skauge (kl. B) og Felix Dalen (kl. C) med seieren og årets Mastertitler.

Søndag 29. september arrangerte vi årets Masters-turnering hvor Philip, Arna og Felix vant hver sin klasse. Tilsammen 58 deltagere i alderen 12-93 deltok. Eldste deltager var  Jens O. Skybak på 93 år og yngste var Mikkel Bergum Johansen 12 år, begge fra Nesodden
 
Drøbak Masters markerer at det nærmer seg slutten på årets golfsesong. Deltagerne på masterturneringen er vinnere av DGKs klubbturneringer tidligere i år, mottakere av hedernål, tidligere års Mastervinnere, hole in one i 2019, samt de mange frivillige som holder hjulene i gang i golfklubbens mange arrangementer, turneringer, grupper og i styret. 
Tre klasser
I A-klassen, med 30 deltagere, tok Philip McGowan seieren med totalt 66 slag – fulgt av Andreas Kaurin Nordby med 69 slag, og Odd Arne Johansen – også han med 69 slag – men på 3.plass på grunn av innbyrdes handicap.
B-klassen, med 17 deltagere, ble vunnet av Arna Skauge med totalt 71 slag – 1 over par – fulgt av Odd Gilboe (73 slag) og Øystein Wiik – også han med 73 slag, men bak på grunn av innbyrdes handicap.
I C-klassen beregnes det såkalte Stableford-poeng, og blant de 11 deltagerne tok Felix Dalen seieren på par og 36 poeng, fulgt av Øivind Adde, som avanserte fra fjorårets 3.plass til en 2.plass med 29 poeng. Haldor Skattebo kom på 3.plass med 28 poeng.
I ekstrakonkurransen – om det lengste utslaget på hull 7 oppover Berlejordet langs drivingrange’n – vant Emilie Bergei dameklassen og Philip McGowan herreklassen. Mikkel Bergum Johansen kom nærmest hullet på sitt utslag på hull 17 - det korte par 3-hullet langs Ullerudsletta.

  

Arna Skauge (Klasse B), Philip McGowan (Klasse A) og Felix Dalen (Klasse C). 

                                                                                                                                              
Mediekontakt DGK: J. Ketil Steine – mobil 47464183          jksteine@broadpark.no
      
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her