Klubben

Drøbak Golfklubb er nå partner med Ambera

Av: Jens Gilboe  |  Publisert: 16. juni 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Som medlem i Drøbak Golfklubb vil vi også at du skal du ha gode og relevante fordeler. Vi kan nå presentere en unik mulighet og en fordel som gjør at du kan bo og leve på en måte som gir deg et enda mer aktivt og sosialt liv.

Les mer om hva dette betyr, og hva Ambera kan gi deg.Henter suksessen fra USA
Ambera er en ny norsk eiendomsaktør som skal utvikle boliger med organiserte fellesskap. Nå henter de suksessen fra USA, og skal skape Europas første boligkonsept for voksne.
Ambera tilbyr en livsstil og en boform som passer perfekt for oss golfspillere. Vi vet at en aktiv livsstil og aktiviteter vi gjør sammen med andre gir økt livskvalitet. Og hvem av oss har ikke drømt om at vi en dag skal kunne spille på vår egen bane hele året, være sammen på kveldene - gjerne der solen skinner oftere enn sjelden?


LES MER OM AMBERA HER

Nå får du gratis medlemskap i Ambera!
For å delta i Amberas aktiviteter i Europa og å bli orientert om spennende golfprosjekter, må du være medlem. Og som medlem av Drøbak Golfklubb får du nå et gratis og uforpliktende medlemskap i Ambera, ved å bruke reservasjonskoden: DGK

LES MER OM FORDELENE OG BLI MEDLEM


<film: Henrik Bjørnstad>
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her