Klubben

Driving Rangen er åpen

Av: Jens Gilboe  |  Publisert: 9. april 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Åpningstider: mandag-torsdag 10-20 fredag 10-19 lørdag/søndag 10-18. Vær vennlig og følg korona-anvisningene på rangen og hold god avstand.

Nå er vi i starten av en ny utendørs golfsesong i Norge. De muterte virusene vi nå sliter med er mer smittsomme, rammer yngre aldersgrupper og kan gi alvorligere sykdom enn det vi hadde i fjor vår og sommer. Derfor er avstand viktigere enn noen gang og må økes til minimum 2 meter i omgang med andre mennesker, enn de du bor sammen med. Munnbind kan ikke erstatte andre tiltak som avstand og gode smittevernregler, men kanskje likevel være til noe hjelp dersom de brukes riktig.

  • I OMRÅDER MED STORT SMITTETRYKK (TILTAKSNIVÅ A)* GJELDER BL.A. FØLGENDE:
  • Selskapsrunder med koronarestriksjoner og åpne treningsanlegg er tillatt.
  • Det kan ikke gjennomføres noen organiserte treninger eller kurs.**
  • Det er ikke tillatt med arrangement.
  • Proshop og kafé anbefales at holder stengt eller tilbyr klikk og hent / «take-a-way».
     

*Pr. 20. mars er dette enkelt forklart Oslo, Viken, Vestfold, Grenlandsområdet, Haugalandet og Bodø. Kommuneoppramsingen finner dere i covid-19 forskriftens § 16 a.

**Gjelder ikke barn og unge under 20 år, i grupper på maks 10 personer, utendørs, hvor alle deltakere kommer fra samme kommune.

NGF minner om at jobb nummer en nå er å slå ned smitten og at golf for en periode må komme i annen rekke.

Vi gjør også oppmerksom på at den enkelte kommune kan ha vedtatt strengere anbefalinger og påbud enn de nasjonale. Derfor må dere følge med på kommunens hjemmeside for å holde dere oppdatert om hva som gjelder der dere holder til.

Både anleggseiere og enkeltpersoner må vurdere sin egen situasjon og muligheten til å ivareta smittevernreglementet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her