Klubben

Banestatus 14. februar

Av: Lars Eriksen  |  Publisert: 14. februar 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det har blitt mer is på banen, men denne isen er porøs og det er ett luftlag ned mot gresset. Dette er «bra» i den grad is er bra.

Det er felter på greener og spillefeltet som ikke er bra, men det er heldigvis mest av den «gode» isen.

Vi fjernet snøen på greenene 9. og 10. februar, da det var meldt mildvær. Dette har helt klart gjort isen mer porøs og at det har kommet mer luft ned til gresset.  På noen greener blir det tykk is så her skal vi ut og prøve å fjerne så mye som mulig, men da må vi ha litt mer varme. Vi vurderer hele tiden om/når vi skal begynne å dresse med sand for å hjelpe til med nedsmeltingen på greener og evt. andre områder, men vi er ikke helt der enda. Det kan komme en mulighet om den nedbøren som er meldt 16.02. kommer som regn og at det fortsatt blir mildvær. Så for å oppsummere; det er så langt ikke en optimal vinter, men allikevel mye bedre enn den vi hadde 2021/22, så vi er forsiktig optimister for sesongstarten 2023.

Litt smått annet vi har drevet med.
Bod/Bag rommet i den nye garasjen for bl.a. golfbiler er malt og sparklet, og det er lagt gulv på loftet i dette rommet. Det er lagt opp til trykkluft for blåsing av traller og evt, andre ting på vaskeplassen som er på siden av garasjebygget. Vi bistår også med det vi kan i renoveringen av parkerings plassen som utføres av Follo Grave & Hage Service AS.


  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her