Damer

Sesongåpning for senior damer 4. mai

Av: Heidi Beldring  |  Publisert: 28. april 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Møtet 28. april er avlyst,Vi håper å få til møter senere i sesongen etter hvert som Koronareglene mykes opp.

Sesongen 2020
Det blir en annerledes sesong i år for alle golfspillere og også for oss damene i seniorgruppa. Karin og Elisabeth har hatt et møte med administrasjonen for å høre om hvordan kan komme igang . Klubben forholder seg til Norges golfforbunds anbefalinger.

Vi starter med selskapsrunde 4.mai.
Vi får ikke spille shotgun, men vi får gå ut i 4 baller fra kl. 09.03. Det blir satt av 5 baller til oss og det betyr at førstemann til mølla i golfbox får plass, resten kommer på venteliste.  Ikke meld deg på om du er usikker på om du kan spille. Det blir vanskelig for oss å administrere siden vi ikke får møtes som vi pleier. Påmeldingene starter mandagen etter kl. 14.00 som vanlig
Vi spiller etter NGF koronaregler og rundene vil da være Handicap tellende. Du kan notere på eget scorekort og legge inn i golfbox i etterhand. Avtal med en i ballen som markør.
Vi er bedt om å komme til tid slik at det ikke blir oppsamling av spillere på parkeringsplassen og alle bør dra hjem etter endt runde. Det betyr at flere enn 5 av gangen ikke får møtes til kaffe og vaffel etter ferdigspilt runde dessverre. OBS! toaletter er stengt og søppel må du ta med hjem.
Men det blir nok bedre tider snart og NGF vil komme med nye anbefalinger så snart det blir muligheter.
Hilsen Karin og Elisabeth