Damer

Referat senior damer avslutning

Av: Heidi Beldring  |  Publisert: 24. september 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Mandagsdamene:
Referat fra sesongen og fra sosialkveld 21.september 2021
30 glade damer møtte opp til sosial samling på klubbhuset som også var vårt avslutningsmøte for sesongen. Det ble servert Tapas fra restauranten v/ Helge og Gina og den var utmerket.
Premieutdeling for sesongens siste konkurranse – 3 køller og 1 putter – var kveldens høydepunkt. Det var også utlodding for alle som ikke hadde vunnet noe allerede.
Oppsummering av sesongen:
Komiteen har i 2021 sesongen bestått av Karin Høymyr, Ingeborg Clason og Elisabeth Keim.
Coronaen gjorde at vi måtte avlyse oppstartsmøtet og at vi kom sent i gang med turneringene.  Banen har vært fin i år også, Det har vært skiftende vær men ikke mye regn på mandager i år, mest i mai.
Det ble heller ikke tur til Sverige i år av samme grunn.
Men vi hadde en sosial kveld 24.juni med premieutdeling og Thor Grette Jensen som informerte om regler og HCP systemet. Her møtte 19 damer.
Sesongen åpnet med en runde selskaps spill 10. mai. Det har blitt 430 golfrunder på mandagsdamene og 49 damer har vært innom i løpet av sesongen.
17 runder med singel/selskap – med oppdatering av HCP for de som spiller turnering, men valgfrihet for selskaps spillere. Det har vært stableford premiering i turneringene.
Vi har hatt noen turneringer som Texas Scramble, greensome, bestball og 3 køller og putter, men også noen enkle tilleggs konkurranser som nærmest pinnen på hull 17 og færrest mulig putter/ flest fairway treff. Her var det konkurranse for alle. Noen birdie baller er det også blitt.
Premieringen har stort sett bestått av vin og baller. Det er finansiert ved kontingenter: kr. 20 for selskap og kr. 50 for turnering.
Antall deltakere pr runde har vært omtrent som i fjor ca 24.
Vel møtt til neste sesong – hilsen komiteen
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her