Damer

Hallo flotte senior damer - Velkommen til en ny sesong

Av: Heidi Beldring  |  Publisert: 2. mars 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nå er det snart klart for en ny golfsesong på vår supre bane. Vi håper sesongen blir minst like bra i år som i 2020, men med mer hygge og flere sosiale treff. Vi satser på et oppstartsmøte 27 april. Meld deg på i Golfbox (fra 24 mars).

I år trenger vi noe mer hjelp fra dere på mandager. Karin har vært med i mange år nå og ønsker å trekke seg ut. Det er flere av dere som har tilbudt dere å hjelpe til og vi håper dere fortsatt vil hjelpe til. Det vi i første omgang tenker på er å registrere oppmøte mandag morgener og innsamling av kortene etter endt runde. Vi har tenkt at man kan ha ansvar for EN mandag, enten morgen eller etter endt spill (innsamling av kortene), eller begge deler. Organisering av sesongen blir satt opp i golfbox og Elisabeth/Karin vil legge inn de ferdige resultatene etter endt runde.  Også til denne jobben vil vi gjerne lære opp noen som kunne tenke seg det.
Opplegget blir da:
Du velger deg en mandag på listen i golfbox (avtalt på forhånd) og har ansvaret for at alle får gå i en flight sammen med noen. Flightene blir satt opp på forhånd, men det hender jo, uansett årsak, at noen ikke dukker opp, og da må det kanskje litt omplassering til. Etter endt runde samles kortene inn og legges i en konvolutt merket «mandagsdamer» i vår «damepostkasse»  - høyre side av inngangsdøren på klubbhuset.
Vi håper at Ingeborg fremdeles vil være vår super-kontakt med vinmonopolet og vil hjelpe til med premieutdelingen som også vil være en del av jobben. Det blir premiering for «forrige runde» og birdieballer som vanlig. Vi vil gjerne prøve å holde våre tradisjoner ved like.
 
HUSK, ingen jobb er for liten og ditt bidrag vil gjøre det smidigere og kan være avgjørende for å få ting til å fungere! Ikke tvil på det.
 
Sverige tur:
Etter å ha diskutert forholdene denne våren er vi blitt enige med de ansvarlige om at vi dropper denne på vårparten i år. Det er for mange usikkerheter. Vi prøver å få det til på høsten, og så kan vi se om vi får til noen turer «ut i det blå» i løpet av sommeren.

Hilsen 
Karin og Elisabeth