Kurs

Styrketrening med Bendik Bergei for damer

Ønsker du å styrke kroppen, øke bevegeligheten og holde skader unna på golfbane? Og samtidig ønsker å trene i et sosialt miljø og i trygge rammer? Da er dette tilbudet for deg! :-)

Oppstart: Torsdag 25/04 kl 18-19. Antall plasser: 10
Kurset går over 8 uker og koster 1600,- kr og krever ikke medlemskap på Stamina.


Dette er hva Norsk Golf og Team Norway sine fysioterapeuter sier om styrketrening. Det er tre hovedgrunner til at du bør fokusere på fysisk trening:
1.Fysisk trening gir økt slaglengde
Økt slaglengde gir statistisk sett lavere score. De beste spillerne i verden slår stadig lengre, blant annet takket være deres fokus på fysisk trening.
2.Fysisk trening gjør det lettere å utføre god teknikk
Gode fysiske forutsetninger gjør det lettere å få til de bevegelsene som du ønsker, og det vil også være lettere å repetere disse. Din golftrener vil takke deg for at du trener fysisk.
3. Fysisk trening minsker skaderisikoen
Enten man er fersk eller erfaren golfspiller, repeteres svingen svært mange ganger i løpet av en runde og/eller en treningsdag. Denne belastningen over tid kan i noen tilfeller gi problemer.De vanligste skadene i golf er rygg, hofte, håndledd, albue, skulder. God fysisk trening og styring av belastningen kan minske risikoen for skader betraktelig.

Gjennom et samarbeid med Jim McGowan, Drøbak Golfklubb og Stamina Drøbak med personlig trener Bendik Bergei har vi nå mulighet til å tilby deg et helhetlig tilbud for å få en best mulig start på sesongen. Treningen vil gå
over 8 ganger med fokus på områder som er viktig for både golf og generell styrke. Det stilles ingen krav til tidligere erfaring med styrketrening da treningen vil legges til rette for alle nivåer. Oppstart av kurset blir i april måned.
Ta kontakt på bendik.bergei@staminatrening.no eller 948 62 189 for info og påmelding.