Damer

Damer - Fiin årgang

Hei alle turglade "Fiin årgang-damer".
En liten oppfølging til invitasjonen til vår-tur nå(Se under) :
Det er i skrivende stund vist mer interesse for vårturen til Sotenæs enn det var i fjor. Og det er hyggelig !
I og med at det er et begrenset antall rom, er siste frist for påmelding satt til 10. APRIL 2024. Skulle det bli fort fullt, er det "først til mølla" prinsippet som gjelder. Men ennå er det plass til flere.

«Fiin årgang» ønsker å informere om følgende arrangement 2024:


Tirsdag 16. april er det oppstartsmøte for sesongen 2024 i Klubbhuset kl. 18.00. Nærmere informasjon kommer senere. Hold av kvelden!

Sverigetur til Sotenæs er 24. - 25. april. Pris pr pers er 2.100,- som inkluderer 2 greenfee, delt dobbeltrom, matpakke og middag dag 1 og frokost og matpakke dag 2. Det er 400,- tillegg for enkeltrom. Denne reisen var veldig vellykket i fjor, men det er begrenset med plass. Derfor bør du melde din interesse til Anne Katrine Wiklund på 408 70 066, og også informere om du ønsker enkeltrom. Dette for at hun skal ha en ide om hvor mange som vil være med. Endelig påmelding kommer det nærmere info om senere.«Fiin årgang»-damene har prioritet hvis det blir mange påmeldinger.Ytterligere informasjon kommer senere.  Har du spørsmål ang Sotenæs-turen vennligst ta kontakt med Anne Katrine Wiklund på telefon .
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her