Banen

Banestatus

Banestatus – 16. juni 2025


Generelt banearbeid:
Innen Srixon turnering på helgen skal alle greenene vertikalskjæres for oppretholde beste mulig rull samt øke hastigheten litt innen helgen. Det vil også bli økt fokus på bunkerne denne uka. Alle green og forgreen skal behandles med bladgjødsel innen helgen.

Status per hull (utvalg):

Hull 1 & 8: Ferdigplen er klippet ned og det er sådd med krypkvein, disse områder vil, sakte men sikkert klippes lavere – fungerer som foregreen frem til ca. 1. september.

Hull 2: Provisoriske utslag klart 15. juli. Endelig løsning vurderes etter sesong.

Hull 6: Forward tee klar 23. juni. 

Hull 9: Rydding og ferdigstilling rundt green innen 1. juli. Alt av ferdigplen som ble lagt tidligere i sesongen er nå åpen for spill.

Hull 13: Åpne områder ved golfbil vei mot hull 14 holdes åpne inntil resultatet av tiltak vurderes.

Hull 16: Drenering ferdigstilles innen 15. juni.

Hull 17: Green klar 1. juli. Endringer rundt green vurderes til høsten.


Vi takker for tålmodigheten og arbeider for å gi medlemmene og gjester en stadig bedre golfopplevelse.


Juni

Alle greener er siden begynnelsen av april blitt vertikalskjært, sådd, dresset og gjødslet flere ganger. Flekkene etter soppangrepene er nå så å si borte.

Utslag, fairways, rough og forgreens er stort sett i veldig god stand.

Vi vil være veldig takknemlige om alle respekterer avgrensede områder og hjelper til med å ta nedslagsmerker, divots på fairway og raker bunkere – Rakene skal ligge i bunker – På forhånd tusen takk!

Tiltak gjennomført / skal gjennomføres i uke 25
  • Det blir fokus og finpussing på alle områder som er sådd.
  •  
  • Tiltak som skal prioriteres innen de neste par ukene.
  • Etablere mellom green nr. 9 og driving range.
  • Ferdigstille midlertidig utslag på hull 2.
  • Åpne nytt utslag på hull 6.
  • Etablere gress på alle områder etter drenering.

Mvh. Alle på banen
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her