Banen

Banestatus

08.07.24
Banestatus

Nå er høy roughen så og si ferdig etablert, og fungerer bra som innramminmg av banen, samt strategisk i henhold til banespill. Vi følge med utvikling av disse områdene og vil sørge for at alt av høy rough er spillbart mens den allikevel er utfordrende og gir en liten utfordring til dem som havner i det.

Hull 1
Vannhinder er nå fjernet og erstattet med gress og en bunker. Område er nå tatt i spill, men det er litt etableringstid som gjenstår på ytterkant, som er ground under repair inntil videre. Out of bounds er også flyttet nærmere green.

Hull 2
I tråd med masterplanen vil vi fjerne all vegetasjon som vokser rundt det store bjørketreet i skråningen på syd-/østsiden av Ullerud-dammen.

Hull 12
I tråd med masterplanen planlegger vi å sette i stand det "gamle" utslagsstedet, slik at også de som slår litt kortere kan få en «Risk & Reward» mulighet fra utslaget.

Hull 14
I tråd med masterplanen har vi valgt å etablere høy rough på høyre side i stedet for å plante trær. Tanken er å "tvinge" golfere til å spille hullet slik det opprinnelig er designet. Enda viktigere vil dette tiltaket bidra til bedre sikkerhet mot naboene.

Hull 17
Greenen lider fortsatt av betydelige vinterskader. Vi ber om forståelse for at greenen må bearbeides ytterligere frem til den når godkjent standard.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her