Kurs

Informasjon - Røffen golfcamp uke 26

Startdato:mandag 24. juni 2024 - kl. 1000
Sted:Drøbak Golfklubb
Start påmelding:17. oktober 2023
Slutt påmelding:fredag 21. juni 2024 kl. 23:59   (passert)

Beskrivelse

Alle barn og unge i alderen 8-16 år med og uten tidligere erfaringer med golf er hjertelig velkommen til camp.
Vi deler deltagerne opp i grupper avhengig av forkunnskaper. De som tidligere har tatt Veien til Golf vil få mulighet til å spille noe mer på banen enn en nybegynner.
Er du nybegynner vil du i løpet av campen lære det grunnleggende som skal til for å spille på banen. Vi anbefaler å spille sammen med en voksen i begynnelsen etter campen. Det vil bli tilbudt fadderrunder for deltagerne på golfcampene - mer informasjon etter campen.
Digitalt Veien til Golf materiell finner dere her
Alle deltagerne spiller på banen torsdag. 
Hver gruppe som vil bestå av 5 -10 deltagere avhengig av kunnskap og ledes av en trener. Utstyr er ikke nødvendig, men om du har ta det gjerne med.
Campen varer fra mandag 24. - torsdag 27. juni. Alle dager fra 1000 -1500.
Torsdag er det avslutning med enkel servering og utdeling av diplom fra kl. 1400.

Priser:
Golfcamp - 1000,-
Golfcamp m/medlemskap - 1400,- (Tilbud kun til nye deltagere som ikke har tatt kurset veien til Golf, vært medlemmer i Drøbak eller annen klubb registrert i Golfbox tidligere.)
Noter i kommentarfeltet hva du ønsker.

Ta gjerne kontakt på mail dgk@drobakgolf.no for mer informasjon. Ca en uke før campen blir det sendt ut informasjon og faktura til alle deltagerne.

Vi ønsker hjertelig velkommen til Golfcamp:-)
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her